Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

SPONSORAVTALER

Fra Marthin Hamlet

"Skogli Eiendom har vært med på min idretts reise fra 2012. De var min første sponsor og hadde troen på meg tidlig. Gjennom 8 år, har Skogli Eiendom vist interesse, vært støttende og motiverende. I motgang og medgang har Skogli Eiendom alltid vært der. Den støtten jeg har fått har vært med på å bidra til at jeg har vært blant de beste bryterne i verden, og nå signert til en av verdens største organisasjoner i MMA. Det betyr mye for meg og ha gode personer med på reisen!

Dersom du skal til Spania og vil leie en leilighet eller ønsker å kjøpe hus i Halden, kan jeg personlig garantere deg at du vill bli møtt profesjonelt og at de leverer det de lover".

FRA HARIS JUKLO, dagligleder Kvik Halden:

"Skogli Eiendom er en trofast samarbeidspartner for Kvik Halden FK og støtter klubben både i tykt og tynt. Vi som et av Østfolds største klubber setter veldig pris på den støtten Skogli Eiendom har gitt oss opp igjennom årene. Dersom du trenger å leie en leilighet i Spania(Albir) eller om du er på utkikk etter hus i Halden, anbefaler vi dere å ta kontakt med Skogli Eiendom".

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn