Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Albir er stranddelen av Alfaz og ligger midt imellom Benidorm og Altea. 

Alfaz Del Pi ligger ca 40 minutter i bil fra Alicante flyplass. Både NorwegianSAS, og Ryanair flyr fra Gardermoen til Alicante. Fra Torp flyr både Norwegian og Ryan air. Alicante har også flyforbindelse med mange andre flyplasser i Norge, som Værnes, Haugesund og Flesland for å nevne noen. Prisene varierer selvsagt men du kan finne billetter til under kr 1000,- 

Alfaz Del Pi er kanskje den mest Norske kommunen i Spania. Med Norsk kirke, skole, baker, optiker og bokhandler for å nevne noe. Albir er stranddelen av Alfaz. Flott strandpromenade, masse hyggelige spisesteder med god mat til hyggelig pris og en deilig strand. Det er ikke sandstrand i Albir, men stranden består av små rullestener, som gjør stranden renslig og fin. Det er selvsagt mulig å leie solsenger på stranden.Albir ligger midt imellom Benidorm og Altea. 

Benidorm, en liten Manhatten med masse høye bygninger, masse shopping og flotte sandstrender. Altea er en gammel spansk by med masse sjarm. Det går buss flere ganger i timen mellom Altea, Albir og Benidorm. Bussen stopper rett på utsiden av Leiligheten. Billettprisene er latterlig lave. Å rusle en tur på strandpromenaden i Benidorm og bare titte på sandkunstnere er en opplevelse.

HJEM

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn