Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Skogli Eiendom as

Skogli eiendom as ble stiftet i 1999. Vi har drevet med utleie av leiligheter i Halden i Norge og i Albir i Spania i mange år.

Første leilighet i Spania og ble kjøpt i 2002. I Halden startet vi opp i 1995, men da under et annet navn. I 2017 ble alle leiligheter i Norge solgt, og vi gikk over til å bygge nye hus og leiligheter for salg.

I Albir Spania har vi nå to flotte leiligheter, Mistral og La Mina.  I Halden selger vi ca ett – to hus pr år. Vi driver altså ikke i stor skala, men er mer opptatt av fornøyde kunder enn å bli store i bransjen.

Våre leiligheter i Spania er helt uvanlig godt utstyrt, for at våre gjester ikke skal mangle noe, og heller ikke bør ta med seg mer enn nødvendig.

Hus vi selger i Norge er komplett ferdige. Bare å flytte rett inn i. Det er gode garderober, det er gressplen ferdig lagt, det er alle hvitevarer osv osv.

Innehaver Bent Skogli

Eneeier og daglig leder i firma Skogli Eiendom er Bent Skogli.

Han er mer kjent for taxivirksomhet enn for eiendom. Han har arbeidet som tillitsmann innen taxibransjen siden 1990. Både som fylkesleder i Norges Taxiforbund og som styremedlem i Norges taxiforbund sentralt.

Trenger du en referanse på Bent Skogli før du leier, så spør en lokal drosjeeier i ditt distrikt. De aller fleste drosjeeiere rundt om i Norge vet hvem han er.

Men han er levende opptatt av eiendom, og han er veldig glad i Albir, Spania. 

HJEM

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn